Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2012 – National Cross Country Championships – Markopoulo

2012 - National Cross Country Championships - Markopoulo

Distance: 8km, Classification: 3rd place, Finish time: 29.02

Μόνο μία φορά κάθε χρόνο μπορούν να βρεθούν όλοι οι αθλητές αποστάσεων σε κοινό αγώνα. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που συνήθως γίνεται στο Μαρκόπουλο. Εν τω μεταξύ είμαστε μια μικρή χώρα, πολλοί δεν είμαστε! Περνάμε και μια κρίση, περισσότερο αξιακή. Ε,  σε αυτή την γιορτή, αξίζει να συμμετάσχεις!

Χάρηκα και φέτος τον αγώνα! Από τότε που επέστρεψα από το Τρίαθλο, ήμουν για 3η συνεχόμενη χρονιά στα μετάλλια και για 4η συνολικά στην πρόκριση για Βαλκανικούς στην κατηγορία γυναικών. Δεν είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές όποτε αυτά είναι μέρος του μικρόκοσμου μας. Ποτέ δεν θα μπω στην διαδικασία "με κέρδισε η Μαρία", "κέρδισα την Ιωάννα" (τυχαία ονόματα) - το ευχαριστιέμαι ό,τι και να έρθω πραγματικά, φθάνει να τα ΔΩΣΩ ΟΛΑ! Λέω, 'πόσα χρόνια θα μπορώ να το κάνω αυτό, ας το ευχαριστηθώ'!

Ο Οδυσσέας μου εκεί! Τον άκουσαν όλοι να φωνάζει... χα χα. Η πιο ωραία στιγμή του αγώνα! Έφαγα και μια αυτοκρατορική τούμπα στο 3o χλμ και κουτρουβαλιάστηκα πραγματικά. Ειλικρινά τώρα που το σκέφτομαι και αυτό μέρος του αγώνα είναι, μάλιστα είπα στον Χρήστο: το πρόλαβες να το απαθανατίσεις στην μηχανή;... και με αγριοκοίταξε!

Για την ιστορία τερμάτισα στην τρίτη θέση στα 8χλμ των γυναικών με χρόνο 29.02  πίσω από την  απλησίαστη Τίνα που ήταν πρώτη και την πολύ δυνατή  Πόπη που ήταν δεύτερη. Αυτά, καλή συνέχεια σε όλους και όλες. Στόχος μου μία πολύ καλή επίδοση στον Μαραθώνιο του Rotterdam.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω σε αυτές τις δύσκολες εποχές τους ανθρώπους που μας στηρίζουν. Η Mizuno Hellas δια του κ. Φιδάνογλου είναι πραγματικά μία σπουδαία βοήθεια μιας και το υλικό είναι κορυφαίο για εμάς τους δρομείς! Καλύτερο δεν θα μπορούσε να υπάρξει! Παράλληλα η inspiresports- High 5 δια του Θοδωρή Ζάχου κορυφαίου Μαραθωνοδρόμου με στηρίζει χρόνια τώρα με τα ποιοτικά υλικά (ενεργειακά gell, ενεργειακές μπάρες ηλεκτρολύτες, Recoveries). Στο ίδιο team και των δύο Εταιρειών ανήκει και ο φίλος-πολύ καλός Μαραθωνοδρόμος  Κώστας Πούλιος. Τους ευχαριστούμε πραγματικά

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial