Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2010 – European and Balkan Triathlon Championships – Loutraki

2010 - European and Balkan Triathlon Championships - Loutraki

Το Loutraki European Cup ήταν ακόμη μια μεγάλη  διεθνής διοργάνωση  Τριάθλου στην χώρα μου. Παράλληλα, Βαλκανικό και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να λείψεις από τέτοιο event!

H φετινή κακοδαιμονία μου με χτύπησε την προηγούμενη μέρα, γλιστρώντας το ποδήλατό μου στην προπόνηση, αφήνοντάς μου αρκετά σημάδια και πόνους στο σώμα μου. Δεν μου πήγαινε όμως η καρδιά μου να μην συμμετάσχω. Κέρδισα καταρχήν την  χαρά της συμμετοχής και τερματισμού σε ένα ακόμη Τρίαθλο, πράγμα που το θεωρώ πολύ σημαντικό. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και στο Βαλκανικό, κέρδισα την 1η θέση. Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, την 14η θέση. Είχα πόνους στον αγώνα και ακόμη περισσότερους μετά, αλλά η χαρά του τερματισμού ενός αγώνα πάντα σε αποζημιώνει. Αν δεν κάνω λάθος ήταν και το ένατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που τρέχω, έχει γίνει βίωμα πια. Σημαντικό  και για την περιοχή του Λουτρακίου ένας τέτοιος αγώνας αλλά και για τα νέα παιδιά η συμμετοχή τους και η θέαση μεγάλων αθλητών να αγωνίζονται μπροστά στα μάτια τους.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial