Welcome to my blog

Είμαι η Ντενίζ Δημάκη. Δρομέας. Τριαθλήτρια. Μαμά. Fan του healthy lifestyle. Believer. Μέσα από το προσωπικό μου blog, χαίρομαι να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Follow Me

Copyright @Deniz Dimaki 2017. All Rights Reserved.

2008 – European Triathlon Cup – Egirdir/Turkey

2008 - European Triathlon Cup - Egirdir/Turkey

Classification: 4th place

Πήρα την τέταρτη θέση στο Εgirdir European Cup την Κυριακή στις 3-8-2008. Το Εgirdir ήταν μια συνέχεια των προπονήσεών μου από την προετοιμασία μου στο Καρπενήσι. Την Τετάρτη στις 30-7 γύρισα από την προετοιμασία μου και στις 1-8 αναχώρησα για το Egirdir European Cup.

Ο αγώνας είχε έντονο συναγωνισμό με αθλήτριες ολυμπιακού επιπέδου όπως η Καναδή Carolyn Murray No 29 στην παγκόσμια κατάταξη και νικήτρια φέτος στο  word cup του Richard Bay στην Νότια Αφρική, την Ουκρανή Sapounova που έχει επίσης προκριθεί για το Πεκίνο αλλά και την νικήτρια του αγώνα Vodickova από την Τσεχία που ήταν και νικήτρια στο Πανευρωπαϊκό διάθλου στις Σέρρες. Χωρίς ξεκούραστα πόδια ακόμη, ερχόμενη από βαριές προπονήσεις, κόντραρα στα ίσια τις συναθλήτριες και έδειξα μαχητικότητα και ότι μόλις ξεκουραστώ θα βρεθώ σε φοβερή κατάσταση. Την Πέμπτη αναχωρώ για το Πεκίνο!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial