Είμαι πραγματικά περήφανη που ανήκω στην #TeamGarminGreece!

Είναι όμορφο να υπάρχουν εταιρείες και κυρίως άνθρωποι, πίσω από αυτές, που στηρίζουν την προσπάθειά σου! Μία τέτοια δυνατή υποστήριξη έχω από την Garmin Greece. Από ζεστούς ανθρώπους που, με το που τους συνάντησα πριν μερικά χρόνια, με εμπιστεύτηκαν, με το καλημέρα! Τώρα πια είναι οι δικοί μου άνθρωποι! Βρήκαμε το «κάρμα» μεταξύ μας!

Η Garmin Greece έχει τεράστια παρακαταθήκη σε τεχνολογία αιχμής. Εξειδίκευση ετών. Τίποτα μα τίποτα να είναι τυχαίο. Η Garmin έχει και επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας PRO που είμαι πολύ fan! Πριν κυκλοφορήσει κάποιο προϊόν, έχει δοκιμαστεί και έχει προταθεί από τα «θέλω» των αθλητών. Πολλές φορές, συζητώντας, τους έλεγα «…να γινόταν και αυτό, και εκείνο…» και μου απαντούσαν «…θα είναι μέσα στο επόμενο μοντέλο!».

Αγωνίζομαι και προπονούμαι με το κορυφαίο Forerunner 735ΧΤ, ένα multisport watch που το μόνο που μπορείς να ψάξεις είναι… τι δεν κάνει! Διότι προσφέρει στον αθλητή κάθε μέτρηση που μπορεί να φανταστεί! Και φυσικά καταγράφω τα προπονητικά και αγωνιστικά δεδομένα μου πάντα στο Garmin Connect.

Ευχαριστώ Garmin Greece, Ευχαριστώ κε Σκορδίλη, Ευχαριστώ Νάνσυ Ζαμπέλη, Ευχαριστώ Τάσο Κανελλόπουλε! Η υποστήριξή σας μου είναι πολύτιμη και είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ που ανήκω στην #TeamGarminGreece.

Μπορείτε να δείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα προϊόντων της Garmin εδώ ενώ μπορείτε να ακολουθήσετε την Garmin Greece στο Facebook, το Twitter και το Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

#BeatYesterday