Τιμή μου που ανήκω στην Team Garmin Greece!

Στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Golden Hall βρέθηκαν χθες ο Μάρκους Μπέργκ του Παναθηναϊκού, η Χρυσή Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασία Τσουμελέκα, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας σε Διάθλο & Τρίαθλο Ντενίζ Δημάκη, ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο Διάθλο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Γιώτα Βλαχάκη, για να δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα προηγμένα ρολόγια Garmin fēnix 5, fēnix 5S και fēnix 5X, που  διατίθενται αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι αθλητές έκαναν δηλώσεις και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στα παρακάτω:

Ντενίζ Δημάκη: «Τα ρολόγια της Garmin είναι ένα σημαντικό εργαλείο για εμάς τους αθλητές, μας βοηθούν πολύ στις προπονήσεις. Έχουν προσθέσει καινοτομία στην προπόνηση. Έχω περάσει στο ρολόι όλους τους αγώνες που τρέχω και είναι όλα καταγεγραμμένα. Άλλωστε και η χρήση τους είναι πολύ εύκολη και ο κόσμος πλέον είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία. Έχουν γίνει δηλαδή συνήθεια στην καθημερινότητα και όλοι κοιτάνε το ρολόι τους όταν γυμνάζονται».

Αθανασία Τσουμελέκα: «Τα ρολόγια αυτά έχουν παρακινήσει αρκετό κόσμο να γυμνάζεται. Να ξεκινάει να μετράει τα βήματά του, να περπατάει, να καταγράφει τις διαδρομές και το τρέξιμο. Άρα βοηθάνε να έχουμε υγεία και ευεξία. Η τεχνολογία βοηθάει πάρα πολύ. Για παράδειγμα, παλαιότερα όταν κάναμε προπόνηση μετράγαμε τα μέτρα με ρόδα ή με μεζούρα, ενώ τώρα είναι διαφορετικά και πιο εύκολα τα πράγματα. Επίσης, το να μετράς τα βήματα είναι μια πρόκληση για όσους γυμνάζονται, είτε στην καθημερινότητά τους είτε και σε αγώνες ακόμα».

Τα νέα Smartwatches Garmin fēnix 5 είναι ιδανικά για το τρέξιμο, το γυμναστήριο, την ποδηλασία, την κολύμβηση και άλλες δραστηριότητες.